بسیاری از افراد صبح خود را با نوشیدن قهوه شروع میکنند و دوست دارند قهوه خود را با شکر یا شیرین کننده های دیگر یا کمی شیر نوش جان کنند. ادامه مطلب با فواید مصرف عسل و قهوه بیشتر آشنا شوید ادامه مطلب ...
مقداری گلبرگ های تازه گل سرخ با هم وزن آن عسل طبیعی مخلوط شده و به مدت ۴۰ روز در آفتاب قرار می گیرد و در صورت لزوم گاهی مجددا کمی به آن عسل طبیعی اضافه می شود این ترکیب را گل انگبین می گویند. ادامه مطلب گل انگبین و گلقند با عسل طبیعی ادامه مطلب ...
ابتدا یک پرتقال و یک گریپ فروت را خوب شسته و آن را خشک نمایید، پوست و بخش سفید نازک روی آنها را جدا کنید. پرتقال و گریپ فروت را به صورت حلقههای هم اندازه و باریک، برش دهید. ادامه مطلب دسر مرکبات با عسل و نعنا ادامه مطلب ...
به وسیله ی مخلوط کن محتویات را با هم به خوبی مخلوط کنید. سپس در یک ظرف دربسته داخل یخچال نگه دارید و هر زمان که خواستید به شیر خود بیافزایید. ادامه مطلب دسر و شربت با عسل و موز و آجیل و گرانولا ادامه مطلب ...
برای مصرف میوه خشک حتما باید بیشترین مقدار آب آن گرفته شود و در عین حال برای مصرف نرم باشد . برای این منظور می توانید میوه برش داده شده بصورت حلقه ایی را در عسل نگهداری کنید . ادامه مطلب میوه خشک در عسل ادامه مطلب ...